lørdag den 29. oktober 2011

TUREN I STORCENTERET

Hej igen.
Jeg var jo i storcenteret igår, hvilket var overdrevet hyggeligt. Vi startede med at shoppe i cirka 6 timer, og selvom man skulle tro, at den tid har været vildt lang, så gik den helt vildt hurtigt. Vi var inde i alle butikker, og jeg fandt faktisk også lidt lækkerier. Jeg fandt en ring fra Sisters point til 250 DKK, bluse fra H&M til 99 DKK, 4 forskellige fede neglelakkker fra H&M til 20 DKK, armbånd fra Outfitters Nation til 39 DKK og tilsidst, men ikke mindst Nynne dvd´er til 20 DKK per styk. Som i kan se er det nogle ret så fede ting, specielt ringen som jeg er super glad for, der er indbygget ur i, haha.( I kan se alle lækkerierne nedefor. )
Bagefter var vi jo i biffen, vi så Klassefesten, den er vildt god og meget morsom, den kan helt klart anbefales 5 stjerner herfra. Skal have blusen på iaften, skal nemlig til farfars fødselsdag, det bliver da meget hyggeligt.
4 kommentarer:

 1. Har du et billede af blusen og armbåndene? :-)

  SvarSlet
 2. Super cool blog!
  Kig gerne forbi min www.fashionofthelove.blogspot.com

  Christina:-*

  SvarSlet
 3. VIRKELIG fin blog!

  Håber du gider og smut forbi min blog og evt. også fast læse den :D
  http://dianaphuongtramngo.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. lækre ting! :-) - fed blog.

  tag gerne et smut forbi min blog - jeg har en give a way igang! http://amaliehoelgaard.blogspot.com/p/give-way-igang.html

  SvarSlet